Gode idéer til hvad du kan lave, når du keder dig

 

Vi kender alle sammen det med at sidde og kede os. Det er sjældent den fedeste følelse i verden. Hvis du er helt tom for idéer, til hvad du kan lave, kan du få noget inspiration her.

 

Lav en profil på en datingside

 

Hvis du sidder og keder dig og samtidig går lidt og leder efter kærligheden, kan du springe ud i at lave en profil på en datingside. Det bliver mere og mere populært at bruge datingsider, hvilket ikke er så underligt, for det har faktisk mange fordele. Når du keder dig, har det den fordel, at du kan få rigtig lang tid til at gå med at sidde på en datingside. Samtidig med det, møder du nogle nye mennesker og har muligheden for at støde på dit livs kærlighed. Du kan finde de bedste net datingsider her.

 

Hvis ikke du selv er single, kan du f.eks. hjælpe din mor, morfar eller farmor med at lave en datingprofil. I dag er netdating nemlig for alle.

 

Tag ud i naturen og tag billeder

 

Der findes rigtig meget smuk natur i Danmark, men hvor tit tager du ud og rent faktisk nyder den og sætter pris på den? Hvis du keder dig, kan du sætte en eftermiddag af til at tage ud i skoven, til stranden eller i parken for at kigge lidt på naturen. Det er altid rart med noget frisk luft, fordi det giver noget ny energi. Hvis du ikke synes det er spændende nok bare at gå rundt i naturen, kan du øve dig i at tage nogle flotte billeder af den.

 

Arrangér en filmaften for dine veninder

 

Når du keder dig, kan det også skyldes, at du har brug for noget selskab. Derfor kan du f.eks. arrangere en filmaften for dine veninder. Tag ud og køb alle jeres yndlingssnacks og bed dine veninder om at medbringe deres dyne og dukke op i pyjamas. Så er der lagt op til en rigtig hyggelig aften med filmmaraton.

 

Øv dig i at bage

 

Har du engang set et billede af en eller anden flot kage eller et virkelig lækkert brød? Hvis du keder dig, kan du bruge en eftermiddag på at springe ud i at bage noget lidt mere udfordrende, end du plejer at gøre. Det er ikke sikkert, at det bliver nogen succes, men du vil helt sikkert få det sjovt med at lave det. Måske resultatet ikke kommer til at ligne billedet, men det smager helt sikkert godt alligevel.

 

Ryd op i dit klædeskab

 

Når du keder dig, kan det også være rart nogle gange bare at bruge tiden på at ordne praktiske ting og sager. Du kan f.eks. rydde op i dit klædeskab, hvis det er begyndt at ligne ét stort rod. Hvis du bare sætter noget god musik på, så skal det nok blive meget sjovere at få det ordnet. Uanset hvad vil du stå tilbage med en rigtig rar følelse efterfølgende.