Giv nyt liv til dit parforhold

 

Savner du spændingen og forelskelsen fra starten af dit og din partners forhold? Når først der går for meget rutine, hverdag og vaner i den, kan det godt gå hen at blive lidt kedeligt og føles om, at jeres forhold går lidt i stå. Dog behøver jeres forhold ikke at være kedeligt, fordi det bliver hverdag. Der er masser af ting, I kan gøre for at puste noget nyt liv i jeres forhold.

Giv lov til at savne hinanden

Hvis I er sammen hele tiden, kan I godt komme til at glemme lidt, hvad det er, I sætter pris på ved hinanden. Det bliver helt normalt at være sammen, så der er ikke noget spændende i det. Derfor kan det være sundt at savne hinanden lidt. Prøv i en lille periode at være mindre sammen, så I får tid til at savne hinanden. Hvis I bor sammen, kan den ene af jer også tage væk i nogle dage, så I kan få lov at mærke savnet.

Prøv noget helt nyt i soveværelset

I takt med at forholdet går lidt i stå, kan sexlivet meget vel gøre det samme. De to ting hænger nemlig sammen. Hvis I vil sparke lidt gang i begge dele, skal I forsøge at gøre noget helt nyt, som I ikke har gjort før. Det kunne f.eks. være at hive sexlegetøj med ind på soveværelset. Det kan give noget helt nyt til jeres sexliv, så det bliver spændende igen. I kan altid sætte jer at kigge på sexlegetøj sammen inde på Lovebuddy. Her kan I udforske, hvad der egentlig er at vælge imellem.

Glem ikke den uskyldige flirt

Så snart der går hverdag i den, kan det også være nemt at glemme den der uskyldige flirt, der helt sikkert var masser af i starten af jeres forhold. Selvom I kender hinanden godt nu og har været sammen i længere tid, er der ingen undskyldning for ikke at køre flirten videre. Det er netop noget af det, der kan få gnisten til at vare ved. Hvis du har brug for flere tips, kan du finde dem her.