Få malet når din teenager flytter

Er årene med børne vrimmel, efterladte tallerkener med madrester og tøj på gulvet ved at være overståede? Når børnene flyver fra reden, så efterlader de sig en stilhed, der både kan være dejlig, men også lidt svær og trist. Det gamle børneværelse, som er blevet til et teenageværelse, står hvor det plejer, men nu er der stille. Lad det ikke stå og samle støv, men grib i stedet øjeblikket, og træd et aktivt skridt ind i den næste æra.

Livet slutter ikke her

Selvom det ændrer utrolig meget, når den sidste flytter ud, og selvom det kan virke som en forandring man som forælder ikke selv har taget initiativ til, så er det en god chance til at tage bestik, og starte et nyt kapitel. Det gamle teenageværelse kan blive til et hobbyværelse, eller bare et mere alsidigt gæsteværelse, der både kan tage imod barnet på besøg, eller andre gæster. Der er mange muligheder, men den mest triste af disse er nok, at lade stå til, og bare lade værelset leve i fortiden. Der er intet galt i at se fremad, men gør det naturligvis i dialog med dit barn.

En maler klarer ærterne

Alliér dig med en lokal maler, og du vil hurtigt få redefineret det værelse, og måske hele huset, hvem ved? Tal med din maler, og se på hvad det vil koste at få gjort småt og stort. Det vil nok overraske dig, hvor overkommeligt det er. Hvis du ikke kender en maler, så kan du bare gå på internettet og finde en. Hvis du leder efter en lokal oversigt over malere, kommer der nok noget frem. Det er vitterligt det værd, at få malet, og dermed lægge fortiden lidt bag dig og jer. De gamle vægge fortæller historier, men nu er det tid til nye!