Alternative former for sexlegetøj

Alle danskere har en forestilling og fordomme om sexlegetøj her. De fleste tænker på dildoer og diverse kinky produkter.

Man bør ikke altid at se så stereotypt på sexlegetøj, for ofte har man selv mulighed for at præge sin seksuelle hverdag. Det kræver en del fantasi, men der er flere frække madvarer og alternative produkter, der kan anvendes som sexlegetøj.

Om kvaliteten er helt den samme er mere tvivlsomt, men det kan virke som et frisk pust, ligesom det fleste vil finde det frækt.

Vi vil her se nærmere på hvor du kan finde inspiration til dit sexliv, fra helt almindelige hverdagsting. I længden bør de suppleres med sexlegetøj, men de kan være fristende at afprøve.

Hent inspiration fra hverdagsting

Der er mange klassiske hverdagsting som bliver associeret med sex. Specielt hvis du går med frække fantasier. Vi vil her komme med vores bud.

Madvarer

Mange madvarer kan virke frække i sengen. Vi kender alle til jokes om gulerødder, bananer og agurker. Jokes der er opstået, netop fordi visse kvinder har afprøvet denne form for sexlegetøj.

Samtidig er tærter en klassisk gentand for mænd, der har lyst til at prøve noget nyt. Scenen i American Pie filmen, er velkendt i de fleste mandlige kredse.

Chokolade og flødeskum er ligeledes lækre madvarer, der smager godt og som kan slikkes af hinandens kroppe. Det er relativ udbredt og et rigtig godt input i jeres sexliv som par.

Brusehoved og spejle

Det er ikke uden grund at toilettet er genstand for mange seksuelle aktioner og fantasier. Mændene elsker at benytte toilettet til deres fantasier, mens brusehovedet er kvindernes ven.

Brusehovedet kan virke vibrerende og give en god følelse. Man kan benytte den sammen med sin partner, eller alene.

Samtidig er spejlet et godt supplement, som åbner dine øjne for hidtil usete ting. Mange flere synsvinkler og muligheder for visuel tilfredsstillelse.

Dirty talk

Mobilen er genstand for mange frække beskeder og billeder, man kan sende til hinanden. Dirty talk er fantastisk som optakt. Det kan være via frække sms’er, eller et lækkert billede. Der er mange metoder.

Er du i et parforhold, men langt fra din partner, kan et telefonopkald ligeledes være meget opstemmende for begge parter.

Der er altså mange hverdagsting der kan anvendes i det seksuelle univers og med stor appel. Disse forslag kan forhåbentlig inspirere dig, til et mere fantasifuldt sexliv, hvor klassisk sex og legetøj ikke er de eneste muligheder.

Følg også Eroti på facebook