Tiltræk kunder med en kuglepen med logo

Reklamegaver er et yderst effektivt marketingsværktøj som de fleste virksomheder tager i brug. De bringer opmærksomhed og synlighed mod din virksomhed, og er et effektivt værktøj til branding. Hvad end du er ansat i en større virksomhed, eller selvstændig i en mindre virksomhed, er din virksomheds synlighed blandt kunderne vigtigt. Når du skal tiltrække kunder på messer, eller på gaden, er det en god ide at give kunden en lille gave, der skaber et positivt indtryk. Den gamle klassiker, nemlig en kuglepen med logo holder til alle tider. En kuglepen er en lille ting, som dine kommende kunder vil kunne lægge i lommen med det samme, og det er et redskab, der bruges ofte. Når du er i banken og skal underskrive papirer, til undervisningen, eller når du skal hjælpe den yngste med lektierne. Og hver gang modtageren bruger kuglepennen, vil de se dit logo og derved blive mindet om din virksomhed.

Hvornår bør du give reklamegaver?

Det mest oplagte sted, er naturligvis på messer. Her har du rig mulighed for at eksponere din virksomheds produkter, vision og uddele eksempler på produkter, og reklamegaver, som eksempelvis en kuglepen med logo. Men med en lille og overskuelig genstand som en kuglepen, kan du også nemt vedhæfte denne til dine kunder når du sender pakker, udover de ting de allerede har bestilt. Det er på en pæn gestus der bliver husket, og er samtidig en god måde at sikre at din virksomheds logo bliver husket, hver gang dine kunder skriver. Du kan naturligvis også uddele et mindre udvalg af reklamegaver, herunder kuglepenne, til dine ansatte. Disse kan de både bruge på arbejdet med også derhjemme, som de eventuelt kan give videre til venner og familie. Det der er vigtigst at huske, når du uddeler reklamegaver, er at efterlade et positivt og vedvarende indtryk hos dine allerede eksisterende kunder, men også dine kommende kunder. En kuglepen med logo er en relativt enkelt gestus, der alligevel kan gå lang vej ift. at sprede ordet om din virksomhed.

En kuglepen – Er ikke bare en kuglepen

Nogle gange er en kuglepen ikke bare en kuglepen. En kuglepen med logo, der gives som gave har høj værdi, fordi den faktisk kommer til at repræsentere dit firma. Derudover er en reklamegave en gestus. Den gives både som et smart marketingsværktøj for at bringe opmærksomhed på dit firma, men også som en gestus for at vise taknemmelighed mod allerede eksisterende kunder, samt byde nye kunder velkomne, med åbne arme. Men netop fordi at reklamegaven repræsenterer dit firma, bør du også nøje overveje hvilken type du giver til dine kunder. Også selvom der blot er tale om en kuglepen. Du bør eksempelvis overveje, om din kuglepen skal være farverige og tiltrække sig masser af opmærksomhed. Eller om den måske bør være mere neutral og elegant, og i stedet lade logoet tale for sig selv. Afslutningsvis bør du klart overveje om du bør anskaffe bæredygtige kuglepenne, lavet af bæredygtigt materiale. På den måde kan du fremvise dit firmas etik i en simpel og elegant reklamegave – Nemlig en kuglepen med logo.