Sådan vælger du en dygtig frisør

Er du træt af hårets look? Trænger du til at få en ny frisure og få frisket dit eget udtryk lidt op? Så kunne det være, du skulle smutte en tur ti frisøren. Men hvordan er det nu lige, man finder en god og dygtig frisør til at klare opgaven? Vi har spurgt vores lokale damefrisør i Kolding, for at få gode råd til at vælge den rette frisør, hvis man ikke allerede har en. Her kommer de gode råd.

Vælg en frisør, som tør give input

Tit når vi går til frisøren, ved vi, at vi ”trænger til noget nyt”. Vi søger en fornyelse, en lille frisk start på at kigge i spejlet, om man vil. Så meget ved vi, men så stopper det også der. De fleste af os ved nemlig ikke helt præcis, hvad vi vil have. Vi har blot en idé. Af samme årsag er det vigtigt, at du finder en frisør, som kan hjælpe med at formulere dine tanker – eller bringe endnu bedre idéer i spil!

En frisør skal derfor være god til at komme med input og til at forstå, hvor du vil hen. Men det er også vigtigt, at frisøren tør sige sin mening, hvis du vil have en frisure, som slet ikke passer til dig. F.eks. kan din ansigtsform være afgørende for, hvad der klæder dig mest muligt – og her skal en frisør kunne finde ud af at fortælle dig det.

En dygtig og ærlig frisør kan være guld værd, og vil garanteret blive din foretrukne, hvis også personens evner med en saks er gode.

Kom ikke hvad som helst i håret

Du har med garanteret en række foretrukne produkter derhjemme. Og hvorfor skulle det være anderledes hos din frisør? Hvis du kun kommer grønne produkter i dit hår derhjemme, vil du naturligvis også foretrække en frisør, hvor der ikke bruges skarps kemi eller kemi overhovedet!

Sådan synes den moderne forbruger at tænke, og derfor er det heldigvis muligt at finde en ’grøn frisør’, som måske er en smule dyrere, men også meget bedre for dit hår og din hovedbund.