Sådan skaffer du flere kunder til din hjemmeside

Har du en hjemmeside, hvor du for eksempel formidler dine rejseoplevelser i hele verden, madopskrifter eller kulturelle indslag omkring byernes teater og kulturliv, er der mange måder at fange kundernes interesse på. Der kan dog være nogle ulemper ved, at du kun fokuserer på selve indholdet på hjemmesiden, fordi der kan være nogle rent tekniske ting, der skal spille, før kunderne kan sætte sig godt til rette og indleve sig i dine velskrevne teksters indhold. Her ser vi nærmere på, hvordan du kan skabe gode brugeroplevelser via hjemmeside optimering. Læs med her og bliv inspireret. 

Få hjælp til hastigheden 

Det kan synes som en mindre ting, men den tid, som det tager for en potentiel kunde/bruger at loade din hjemmeside kan være altafgørende for, om de gider at bruge tid på den. Google Analytics, der sporer brugernes adfærd online, viser at man højst gider at vente et par sekunder, før man vælger at gå videre til en anden hjemmeside i stedet, såfremt man ikke kan komme hurtigt ind på hjemmesiden. Dermed er det tekniske en stor forudsætning for, at man kan komme ind på hjemmesiden som kunde og dermed læse det indhold, der er skrevet og udviklet her. Få en professionel ekspert i loading hastighed til at hjælpe med denne loading tid, så din hjemmeside har så store chancer for at blive besøgt som overhovedet muligt. 

Få hjælp til SEO 

SEO er en anden ting, der skal være optimeret på din hjemmeside, så den kan komme højt op i søgeresultaterne. Her kan du med fordel få hjælp til at spore, hvilke søgeord, som kunderne typisk bruger, når de leder efter produkter, ydelser eller services, som du tilbyder. Det kan både være enkelte ord, sætninger eller spørgsmål, så sørg for at integrere alle disse forskellige sproglige keywords i dine tekster på hjemmesiden. Det er noget, som giver pote, fordi kunderne dermed hurtigere får øjnene op for din hjemmeside. En effektiv SEO analyse af dine produkter, brand og firmanavn kombinereret med din geografiske beliggenhed er noget, der giver dig et stort forspring over dine konkurrenter.