Sådan jeg fik mit job gennem headhuntere

Det startede en mandag morgen hvor jeg vågnede kl 9 for at møde ind på mit arbejde som sædvanligt kl 10.

Jeg børster tænder, sætter mit hår, hopper i skjorten og så det ellers bare ud til bilen og imod arbejdet.

Når jeg møder ind på arbejde siger jeg normalt godmorgen til alle medarbejderne, da jeg godt ved det kan være en hård dag for nogen.

At stå og arbejde med kunder fra 10-18 kan nogengange være hårdt, jeg bliver nogen gange stresset, eller oplever andet som sætter lidt en dæmper på dagen.

På mit nuværende arbejde har jeg nogen problemer, jeg oplever ofte at de andre medarbejdere ikke taler specielt godt om mig, eller at kunderne er ubehagelige at omgås.

Så jeg ender typisk med at gå hjem nedtrykt, en ubehagelig følelse som jeg ikke synes nogen skulle opleve for at gøre deres arbejde.

Derfor er jeg ikke glad for mit arbejde, jeg elsker det at være sælger og møder ind glad hverdag, men det jeg får igen er ikke glæde, når man kun møder modstand på sin vej er det ikke ligefrem motiverende at skulle møde ind hverdag.

Så jeg har kigget efter andre firmaer som måske kunne være interesseret i at havde en medarbejder som for en gangs skyld tager ansvar og er god til sit job.

Jeg kiggede lidt i skjul især fordi at jeg ikke ville have at nogen fra mit nuværende arbejde hørte om det i tilfælde af at min plan ikke lykkedes med at finde et nyt.

Heldigvis faldt jeg over dedikation.dk som hjalp mig rigtig meget på min vej til et nyt og bedre arbejde.

Nu kan jeg gøre det jeg elsker med kollegaer der brænder for det ligeså meget som mig selv.

Så gå da lige ind og tjek dem ud.