Sådan får du de perfekte negle

Negle er for mange kvinder en hel naturlig del af outfittet, og looket er simpelthen ikke fuldført, hvis ikke neglene er pæne og passer til udtrykket af tøjet. Neglene er altså derfor vigtige og mange af os bruger lang tid og mange penge på at få dem lavet og ordnet regelmæssigt. Dette er dyrt og på den lange bane løber det op i mange penge. Det er en lidt irriterende udgift og derfor vil vi her hjælpe dig lidt med, hvordan du kan spare lidt på dine negle fremover. Det er lidt ekstra arbejde for dig, men det er da hyggeligt og man kan lave en hel spa dag ud af det, med veninderne.

Kom på neglekursus

Er du træt af alle disse penge man konstant kaster efter manicure og pedicure, og alligevel så lader det ikke til at holde mere end en uge lige meget, hvor man mange millioner man så ender smider efter det. Det samme er næsten tilfældet, hvis man investerer i noget dyrt neglelak selv og bare ligger et par bulede lag på. Her bliver det hverken pænt, og det holder højst et par dage, før man må starte forfra. Der er dog hjælp at hente og mange muligheder for at lære, hvordan du simpelthen kan ordne det selv. Der findes mange neglekursuser rundt omkring. Især i København er mulighederne uendelige, tjek følgende ud, hvis du ønsker lidt tips; kastrupavisen. Her har de lidt grundlæggende og nogen gode steder. Samtidig kan du finde råd og information om alt andet mellem himmel og jord. Synes du også at disse neglekursusere lyder som en perfekt mulighed, så er det altså bare med at få sig tilmeldt. Man kan finde steder som afholder dem over hele landet, og på alle niveauer. Mange steder har de både fuldstændig begynder og folk der har lagt negle i årevis. Her får du også en masse tips og tricks til, hvordan du får din nye manicure til at holde længere. Alt i alt er det altså både en hyggeligere og billigere løsning. Selvom du skal investere i noget ordentligt neglelak og tilbehør, så er det stadig en del billigere og kan godt betale sig. Tidsmæssigt kan du blot gøre det mens du lytter til en god podcast eller læser en artikel til arbejdet. 

Få sunde negle derhjemme

En stor del er faktisk ret kede af, hvordan ens negle tager sig ud generelt. De findes i alle tykkelser og der er enorm forskel på, hvor hurtigt neglene knækker, og derfor, hvor lange man kan få dem. Dette er ærgerligt, hvis de knækker hurtigt og, hvis man som mange gerne vil have relativ lange negle. Alligevel skal du dog ikke fortvivle, der er mange muligheder og produkter der kan hjælpe på vej og få dine negle sundere og stærkere end aldrig før. Der er for eksempel mange neglelakker der skader neglen. Dette kan ofte ordnes ved at købe en anden form for neglelak, nogle mærker laver nogen der er direkte gode for neglen.