Ringe til kvinder er de mest populære smykker.

3 grunde til hvorfor ringe er det mest populære smykke

 

Har du også spekuleret på, hvilket form får smykke der er mest populært? Ringe er det mest populære smykke og i vores nyeste undersøgelse, kan vi se at 55% af alle kvinder siger, at ringe er det de har mest af i deres smykkeskrin. Men hvorfor det, og er der en bestemt oversag til, hvorfor de får så meget opmærksomhed.

 

Det smykke vi selv kan se på igennem dagen

 

En ring er noget vi selv kan se, når vi kigger ned på vores hånd – hvor et par øreringe eller en halskæde er noget, som kun andre kan se. Måske er dette en stor oversag til, hvorfor vi elsker netop ringe? Det giver i hvert fald mening i vores øre. Diamanter er en piges bedste ven, og hvem elsker ikke at kigge ned på sin hånd, og få øje på en stor flot diamantring!

 

Ringe er det mest betydningsfulde smykke

 

Ringe har igennem årtier, været det mest betydningsfulde smykke. Som lille pige har du måske endda drømt om den dag, hvor din kommende bedre halvdel går på knæ, og overrækker dig en smuk ring med en flot sten i midten? Ringe har helt tilbage til romertiden, været brugt som en form for symbol på rigdom og velstand. Tilbage i tiden brugte man signet ringe som en form for skrift, på hvem man var og hvilken familie man var en del af.

 

Forlovelsesringen og vielsesringen er nok de ringe, der for evigt vil være mest betydningsfulde. Det er derfor også det smykke, vi bruger flest penge på igennem livet. Det er ikke unormalt at bruge op mod hundrede tusinde kroner på en forlovelsesring. Det er derfor også vigtigt, at man allerede nu begynder at overveje hvilken slags ring, man er mest til.

 

Fingerringe er den bedste gave

 

Eftersom at ringe er det mest betydningsfulde smykke, er det naturligvis også den bedste gave. Endnu mere betydningsfuld er en ring der er engraveret med noget personligt, eller som måske har din føde sten i sig. Ringe fås i så mange forskellige designs, størrelser og materialer, det er derfor nemt at udskille sig, og finde lige præcis den ring der passer bedst til dig.

 

Nogle vælger at give en ”promise ring”, som er steppet før en forlovelsesring. Er du ikke helt klar til et bryllup, en dyr ring, eller en så stor forpligtelse, så kan det være en god ide at give en ”Promise ring”. Ringen betyder at i lover hinanden at det skal være jer to, og ingen andre. Det er derfor utroligt populært, at give sådan en ring i starten af et forhold.

 

Vi kan på alle måder anbefale, at du vælger en ring frem for et hvilket som helst andet smykke, hvis du virkelig vil give en betydningsfuld gave. Sørg for at kende størrelsen på hende eller ham du skal give ringen til, og så husk at få den graveret hvis dette er en mulighed, da dette vil gøre gaven endnu mere personlig og unik.