Praktik i udlandet hjælper dig som menneske

Et praktikophold i udlandet inden for sundhedssektoren kan være med til at danne et godt grundlag for dit valg af studier. Med hensyn til fastholdelse og frafald oplever sundhedsuddannelser generelt et større antal frafald i løbet af den første kliniske studieperiode. Det kan skyldes, at ens forventninger og tanker om arbejdet ikke stemmer overens med det, man oplever i den kliniske praksis. Et praktikophold i sundhedssektoren i udlandet kan være med til at afstemme forventningerne. Du kan læse mere om denne tendens i denne artikel. tag i praktik i udlandet med Try Medics.

Oplev kulturelle forskelle med praktik i udlandet

Hvis du er en forstuderende på et ophold i udlandet, forventes det, at du følger de samme regler og bestemmelser som enhver anden forstuderende. Desuden skal du være opmærksom på de kulturelle forskelle, der kan være mellem dit hjemland og det land, hvor du er udstationeret. Det er vigtigt, at du respekterer disse forskelle og opfører dig på en måde, der passer til den lokale kultur. Du vil arbejde sammen med fagfolk, der er uddannet inden for det sundhedsområde, som du overvejer at gå i gang med. De vil fungere som mentorer for dig og vil være fuldt informeret om dit uddannelsesniveau. Bolig er et vigtigt aspekt af din rejseoplevelse. Du vil gerne have det behageligt og have alle de bekvemmeligheder, du har brug for, for at føle dig hjemme. Det er derfor, de tilbyder deres rejsende en række forskellige boligmuligheder at vælge imellem. Uanset om du ønsker at bo i et privat værelse eller på en sovesal, har de noget for enhver smag. Deres huse har store haver, gode afslapningsområder, tv og værelser med køjesenge. Desuden er der wifi i husene, så du kan holde kontakten med dem derhjemme.

Få en oplevelse for livet sammentid med erfaring gennem praktik i udlandet

Zanzibar er en smuk ø, der ligger ud for Tanzanias kyst. Øen er hjemsted for mange eksotiske dyr og planter samt fantastiske strande og krystalklart vand. Besøgende på Zanzibar kan nyde aktiviteter som delfinture, snorkling og dykning, havsafari, krydderiudflugter og meget mere. Med så meget at se og gøre er Zanzibar den perfekte destination for en uforglemmelig praktikopholdsoplevelse. De er forpligtet til at yde dig støtte under hele dit ophold på destinationen. Deres dedikerede programleder vil være der for at hjælpe dig hele vejen igennem, fra det øjeblik du ankommer i lufthavnen til din sidste dag på hospitalet. De vil præsentere dig for mentorerne og personalet på hospitalet og sørge for, at du føler dig godt tilpas med arrangementerne. Programlederen vil også overvåge dine fremskridt dagligt og være til rådighed for at besvare eventuelle spørgsmål eller bekymringer, som du måtte have. Desuden bor du i Try Medics-huset sammen med resten af dit hold. Der vil være kokke, rengøringsfolk og chauffører til rådighed for at sikre, at dit ophold bliver så smidigt og behageligt som muligt.