Mænd kan også gå med smykker

Der findes stadig mange danske mænd, for hvem det ikke endnu er gået op for, at smykker ikke kun er noget kvinder går med. Det er en gammeldags og kedelig tankegang, der heldigvis er på vej ud af vores kultur. For selvfølgelig er det ikke kun kvinder, der går med smykker. 
 Det mærkværdige er faktisk, hvor denne idé kommer fra, at mænd ikke går med smykker. Historisk set er det en kulturel undtagelse snarere end regel, at man ikke pynter og pryder deres udseende med smykker. 

Fra græske krigere til franske adelsmænd

Om det er den antikke verdens med frygtede krigere spartanerne, der inden kamp smurte sig i olivenolie og en tung farverig makeup, der kunne få RuPaul til at ligne en kedelig bankmand, eller Louis d. 14’s pudrede og juvelbesatte hof, så har mænd alle dage gået op i deres udseende. 
 Den tendens er heldigvis tilbage i stor stil. Der er et væld af smykkedesigns til mænd. Men derfor kan det også være svært at finde ud af, hvor man skal starte, hvis man først lige har besluttet sig for at udforske mulighederne for herresmykker. 
 Et godt sted at starte er med de stilfulde designs fra Alexander Lynggaard. Mærket, der er opkaldt efter dets grundlægger, den tidligere elite tennisspiller Alexander Lynggaard, laver en bred vifte af smykker designet til mænd. Om det er armbånd, fingerringe eller halskæder, kan du finde det i det store udvalg.
 Det er gennemtænkte og stilfulde smykker, designet med inspiration fra indiske traditioner om ædelstenenes positive energier. Der er kredset om detaljerne, og det er tydeligt når man kaster sit blik på de mange lækre modeller.

Smykker går godt til det meste tøj

Om du til daglig går i jakkesæt eller du har en mere afslappet tøjstil, kan dine outfits piftes op med lækre accessories. En fingerring der matcher dit armbåndsur, kan give et helt nyt liv til dit jakkesæt. En hvid t-shirt er ikke længere bare en hvid t-shirt, hvis den prydes af en smagfuld halskæde, der hænger løst mod brystet. 
 Du kan skrue ned for det formelle udtryk ved din blazer og give festtøjet et mere afslappet udtryk med et lækkert læderarmbånd om håndleddet. Eller du kan skrue op for det formelle udtryk med et sæt lækre manchetknapper, der giver dig lige det ekstra til den luksuriøse side.
 I det hele taget giver den rigtige sammensætning af smykker og accessories med resten af dit outfit en aura af gennemført omtanke og et mere dynamisk udtryk. 
 Man sender et stilfuldt signal ved ikke at holde sig tilbage med smykkerne. Et signal om at du tænker over, hvad du har på og ikke vil nøjes med det næstbedste. Det kan give dig mere selvtillid, og i forlængelse af det, en bedre udstråling til omverdenen.
 Der er i det hele taget ikke nogen grund til ikke at kaste sig ud i smykkernes spændende verden.