Hvordan ser dit outfit ud?  

Hvordan ser dit outfit ud?  

Dette spørgsmål afhænger af virkelig mange ting, da ens outfit kan variere i sammenhæng med hvad der skal laves. Hvis jeg er på arbejde, så er jeg typisk iført en pæn skjorte med sorte bukser og en jakke, men hvis jeg bare skal en tur i hundeskov, så er jeg nok iført et par jeans med en tyk sweatshirt og behagelige sko. Så man kan sige at ens beklædning tit og ofte er defineret af ens dag og opgaver.  

 

Skal man bruge accessories?  

Man skal naturligvis ikke gøre brug af accessories, men hvis man er meget mode bevidst, så kan det måske være et absolut must-have. Accessories kan være tilføjelser til ens outfit, som giver noget til det samlede udtryk – her snakker vi eksempelvis om slips, slipsnål og lommetørklæde. Der findes dog også accessories som både tilføjer noget til ens udseende samt bidrager med en funktion – det kunne eksempelvis være et ur. Der er findes mange fanatikere der utrolig meget op i ure, hvorfor der investeres mange penge i dyre og sjældne ure. Disse ure kan være virkelig pænere at se på samt hjælpe en med tiden.      

 

Slipset til de formelle begivenheder  

Det traditionelle slips er en af de mest velkendte accessories inden for herretøj, da det har utrolig lang historik. Slips er den klassiske go-to, når man som mand skal have et jakkesæt på. Et velbundet slips kan tilføje mening til hele jakkesættet i forhold til den begivenhed man skal til. Som et eksempel så vil slips tilføje en mere formel stemning til outfittet, hvor et jakkesæt med åben skjorte vil være perfekt til en fest.   

 

Udvid dit outfit med seler til mænd  

Men hvis vi skal se nærmere på klassikere, så kan man ikke komme udenom seler til mænd. Brugen af seler har været væk fra mode scene gennem en længere årrække, men det ser ud til at de er ved at lave et comeback. Med et par fede seler til mænd, kan du et ekstra lækkert element til ens jakkesæt. Udover at bidrage til selve udseendet, så hjælper seler også med at holde styr på ens bukser og skjorte.