Guide: det skal du bruge for at holde en god studenterfest

Rigtig mange bliver studenter nu her til sommer og det skal fejres! Der er massevis af glade studenter der i disse dage kører rundt på studenterkørsel og giver den gas. Hvis du er en af dem, som i øjeblikket kører studentervogn, men gerne vil holde en efterfest, så læs med her, så du ved hvordan du får en god studenterfest.

 

Masser af kolde drikkevarer til alle

Efter en lang tur til studenterkørsel, så kan varmen og alkoholen godt være med til at køre os ret trætte. Dette er vigtigt at tage højder for, fordi det kan være svært at komme helt op i gear igen. 

Derfor bør du, som vært, sikre dig at du har masser af kolde drikkevarer til alle – ikke nødvendigvis alkohol, men noget sodavand eller vand, så folk kan få lov at køle lidt ned og falde til ro, inden galskaben fortsætter. 

Hertil kan det også være en god idé at investere i nogle isterninger, eftersom det kan være med til at holde de mange drikkevarer kolde i længere tid. Hvis du undrer dig over, hvor mange isterninger til fest du skal have, så kan Isklart hjælpe med at finde svaret.

Inde hos Isklart kan du hurtigt og nemt blot angive, hvor mange mennesker det drejer sig om, og hvor mange timer I skal holde fest. 

Herfra hjælper Isklart med at udregne, hvor mange isterninger der ville være en passende mængde. 

 

Snacks og natmad til alle studenterne 

Alle dem der har kørt studenterkørsel ved, at det kan blive en ganske farlig cocktail, fordi vi har en tendens til at få mere alkohol indenbords end mad. 

Hvis dette er tilfældet, så sørg endelig for at have godt med snacks og eventuelt noget natmad klar.

Det er ikke kun for dine gæster, men også for dig selv, eftersom det kan være alt for nemt at glemme at få noget i maven, når stemningen er så god som den er. 

Mad er rigtig godt, hvis du gerne vil indtage lidt større mængder alkohol end du plejer.

Sørg derfor for at have det hele stående klar, gerne nem og håndterbar mad, så det hurtigt kan blive spist.

 

Godt humør og ingen bekymringer

Hvis du gerne vil være sikker på, at du får en god studenterfest, så sørg for selv at være i godt humør.

Hvis du er værten, så handler det i den grad om at være glad og have en fest selv, for det smitter lynhurtigt af på alle de andre. 

Lad folk hygge sig og drikke til festen og have et åbent sind. Så skal det nok blive ganske sjovt!