Gode og anderledes gaver til fødselaren

Fødselsdagsgaver kan altid være svære at finde på, især hvis du gerne vil gøre noget andet end hvad du plejer. Det handler om at være ekstra kreativ, men selvom du måske plejer at være god til at vælge de rette gaver, så kan vi alle have svært ved gang på gang at finde på noget nyt. Du kan derfor få noget inspiration hertil, hvilke anderledes gaver du kan finde på til fødselaren.

 

Alkohol med alt betalt 

Hvis du ved at din ven har planer om at holde en stor fest, så kan du overveje at give en lidt anderledes gave. 

Du kan nemlig være med til at gøre festen endnu federe ved at betale for drikkevarerne, så fødselaren kan nyde godt af nogle lækre drinks. 

Som prikken over i’et kan du overveje lej en bartender hos Lejenbartender.dk, så din ven også kan være sikker på, at det er nogle lækre drinks der bliver mikset sammen.

Det vil helt sikkert være en gave som din ven vil sætte pris på og ikke mindst en gave, som med stor sandsynlighed slet ikke var ventet, hvilket jo bare gør den endnu bedre! 

Måske du ikke tænker, at det er en særlig personlig gave, men du hjælper trods alt med at give din ven en fantastisk fest, og dét er altså en ganske sød og personlig tanke! 

 

Et klippekort med forskellige tjenester

Hvis pengene er små lige i øjeblikket, så findes der også de hjemmelavede, ekstra personlige gaver, som helt sikkert vil gøre et særligt indtryk på din venner veninde. Lav et ”klippekort” hvor du noterer en masse fremtidige tjenester ned. 

Det kan være tjenester såsom ”en køretur til en valgt destination”, ”gå en tur med hunden”, ”hent bland-selv-slik” eller hvad du ellers kan finde på. 

Pointen med gaven er, at du lister alle disse tjenester, som du tror din ven eller veninde vil værdsætte, og så kan de altså én gang gøre krav på hver enkelt tjeneste. 

Det er ikke noget der koster ret meget, selvfølgelig afhængigt af hvilke tjenester du kommer på, men det er noget der går lige i hjertet.

 

En aften lige som fødselaren ønsker

Hvis du er helt tom for ideer, så kan du vælge at sige, at du gerne vil tage en hel dag og lave alt hvad din ven eller veninde ønsker sig at lave. Det kan være, at I skal ud at spise, på museum eller måske en tur forbi et escape room?

Hvis du har en idé om hvad fødselaren gerne vil lave, så kan du overveje at give nogle valgmuligheder, sådan så det stadigvæk er fødselaren der vælger hvad I skal lave. 

Det er en sjov og god måde at gøre det på, fordi I får mulighed for at bruge masser af tid sammen.