Et bambus lagen produceret efter lyocell metoden

Bambus lagener kan være blevet lavet på flere forskellige måder. Det siger vel egentlig sig selv. spørgsmålet er så nok snarere, hvilke metoder er der, når det handler om produktionen af bambus håndklæder. Eller retter hvordan kan man lave et bambus håndklæde. 

Jeg må nok hellere krybe til korset meget hurtigt og indrømme at jeg ikke er ekspert, dog ved jeg en lille smule om emnet. Jeg ved at Bambus først og fremmest vokser langt sydpå, at den skal bruge en del vand for at kunne vokse sig stor, og at den faktisk ikke behøves sprøjtemidler. Så langt så godt. men så kommer det gode spørgsmål, som nok er det mest tekniske, og måske også det som du tænkte til en start, da du tænkte, hvordan er bambus lagener mon lavet? Der er to metoder, hvorved man kan nedbryde bambus til fibre, som herefter kan laves om til tekstil. Den ene er mekanisk og den anden kemi kalsk. Da bambus er et meget hårdført materiale, så bliver tekstilen ikke så blød, når bambussen nedbrydes på den mekaniske måde, til gengæld bliver den super blød ved hjælp af den kemikalske også kaldet Viscose. Viscosen kan ske på flere måder, og indtil nu er den der hedder Lyocell den mest miljøvenlige. Denne metode er patenteret og foregår på en virksomhed i østrig, mener jeg vidst nok. Hæng mig dog ikke op på det. Det er blot fra toppen af mit hoved, og jeg har desværre ikke tid til at lave mit checkup, da denne artikel skal gå lidt hurtigt. Jeg håber dog at du fik lidt ud af at læse med alligevel. Hvis du ønsker at se mere om lyocell, så kan jeg anbefale at tage et smut forbi GreenTown, hvor der både findes artikler og produkter lavet af på denne metode.
Jeg håber at du får dig en skøn dag, og at du fremover altid vil købe bambus sengetøj lavet på Lyocell metoden, hvis du altså vælger Bambus selvfølgeligt.