Er du klar til sommer, sol og grill?

Sommeren er over os og der findes vel næppe noget mere hyggeligt og sommerligt end at grille?

Der er bare noget over at stå udenfor i solskinnet og tilberede nogle lækre bøffer på grillen og bagefter sætte sig til bords og nyde maden i selskab med gode venner eller familie.

Til en hyggelig grillaften hører naturligvis også noget godt at drikke. Her er der mange, der sværger til en god gammel øl, og det er da heller ikke at kimse af.

Men vil man prøve noget lidt mere friskt og læskende, så kan man udmærket give sig i kast med et alternativ såsom limonade.

Det er noget af det mest læskende, man overhovedet kan drikke. Traditionelt er limonade lavet af saften fra pressede citroner, som er tilsat sukker, men man kan sagtens lave limonade med andre frugter.

Fever-tree har en herlig forfriskende Rose & Raspberry Lemonade, som er tilsat kulsyre, så den er ekstra sprudlende og helt perfekt til en varm sommerdag, og hyggelig grillaften. Den kan nydes som den er, men kan selvfølgelig også bruges som mixer til alkohol, hvis man gerne vil have en frisk sommerdrink.

Her passer især gin eller vodka rigtig godt sammen med de milde, men gennemtrængende og sofistikerede smage fra rosenbladene og hindbærrene i den flotte lyserøde Rose & Raspberry Lemonade.

Rose & Raspberry Lemonade fra Fever-Tree

I fremstillingen af en Rose & Raspberry Lemonade fra Fever-Tree, er der brugt en vifte af kvalitetsråvarer blandt andet ekstrakter fra sicilianske citroner, skotske hindbær som har en skarpere smag, samt smage der er ekstraheret fra franske rosenblade fra kysterne omkring Middelhavet.

Disse ingredienser i kombination med sprudlende kildevand giver en unik og blomsteragtig limonade med citrus aroma, og og der er ingen tvivl om at der her er tale om en luksus limonade.

 

Opskrift på pink Rose & Raspberry Lemonade med gin

Ingredienser:

-5dl Rose & Raspberry Lemonade fra Fever-Tree
-2,5 dl gin
-Masser af isterninger

Fremgangsmåde:

1) Fyld et glas halvt op med isterninger
2) Hæld ginnen i
3) Tilsæt Rose & Raspberry Limonaden
4) Rør forsigtigt rundt for at mixe (drinken skal ikke shakes for så vil brusen forsvinde)
5) Nu er drinken klar til servering!

Fever-Tree – historien om to venner der fik en god idé

Måden, som Fever-Tree blev til på, er en klassisk fortælling om to venner, der fik en rigtig god idé, fordi de så en mangel i markedet.

Det begyndte tilbage i 2004, hvor de to venner Charles Rolls og Tim Warrillow gik og havde den det samme synspunkt, at der manglede et kvalitetsprodukt til at blande god spiritus med et højt kvalitetsniveau op med.

Derfor satte de sig for at de ville udvikle en luksus mixer til lige præcis dette formål. Det kom der den nu klassiske og Fever-Trees mest populære mixer ud af nemlig: ”Premium Indian Tonic Water”.

Siden dengang i 2004, er sortimentet udvidet betragteligt og man kan i dag finde noget der tilfredsstiller enhver smag, når det gælder kvalitetsmixere.