Din Rygspecialist i København

 

Rygsmerter er et stadig større problem blandt mange danskere. Mere end 800.000 voksne danskere angiver jævnligt at være plaget af rygsmerter. Og rygsmerter er lige som hovedpine en af de væsentligste årsager til sygemeldinger blandt den voksne befolkning i Danmark. 

Kiropraktorerne på Østerbro er din nye rygspecialist i København. Din Kiropraktor København Er din garanti for kvalitet og erfaring. I klinikken er samlet mere end 25 års erfaring inden for smerter til ryggen og nakken. 

Kiropraktorerne er den faggruppe som ser og behandler flest patienter med ryg og nakkesmerter. Vi ser i branchen således mere end 400.000 unikke patienter hvert år. Kiropraktor er en 6 årig kandidat uddannelse sideløbende med lægerne i Odense – Kiropraktorerne er derfor den faggruppe som er bedst klædt på til at undersøge og behandle dig ved ryg eller nakkesmerter. 

Kiropraktorerne er mere end det klassiske knæk og bræk. Kiropraktik er en måde at tænke på snarere end en behandlindsteknik. Og det behøves slet ikke at sige knæk at gå til kiropraktor. Behandling hos de fleste kiropraktor består foruden af ledfrigørende behandling ofte af forskellige bløddelsteknikker herunder akupunktur (eller dryneedling). 

Kiropraktorerne behandler alt fra de helt små babyer til de helt gamle. Og hos din kiropraktor i København er det ikke kun ryg og nakkesmerter som behandles, men vi behandler også smerter og gener til hele bevægeapparatet, herunder smerter og gener til arme og ben. 

Kiropraktorerne på Østerbro behandler således både akutte smerter samt mere kroniske problemstillinger. Vores mål er at hjælpe dig tilbage til normal hverdag med bedst mulig livskvalitet og færrest mulig gener. 

Vi behandler således alt fra det mere simple hekseskud, hold i ryggen, nerve i klemme og hold i nakken til de mere komplicerede og langvarig problemer som diskusprolaps og diskusprotrusion. 

En større del af patienter henvender sig desuden med hovedpine af forskellig slags – herunder især migræne og spændingshovedpine. Mange migræner og spændingshovedpiner har ofte en mekanisk komponent som kan tilgås med god effekt med kiropraktisk behandling.  

Hos din kiropraktor i centrum af København prioritere vi altid at kunne finde tid samme dag ved akutte smerter og gener, hvad end det drejer sig om nerve i klemme eller hekseskud. Tøv derfor ikke med at ringe ved behov for akut kiropraktor.  

Brug for akut kiropraktor dag – book tid hos din kiropraktor i København Johan&Jørgensen på Østerbro