Den indendørs fodboldkamp

Det var en lørdag morgen. Jeg var lige stået op. Jeg vidste ikke helt hvad dagen havde at byde på endnu, men en ting var sikkert, og det var at jeg skulle ud med nogle venner. Vi har snakket om at tage i en hal og få spillet noget indendørs fodbold. Men vi var ikke helt sikre endnu. Jeg startede med at få noget morgenmad. Jeg var så sulten, og jeg ikke kunne lave noget, før jeg fik noget at spise. Jeg tog ned i bageren, hvor jeg købte noget lækkert kage til morgenmad. Efter det kunne jeg mærke at jeg havde fået lidt energi. Efter ringede jeg til min ven og spurgte hvad planen var. Vi snakkede lidt om at spille lidt bold indendørs, og det var han frisk på. Så vi skrev til de andre, hvem der ville være med, og det endte med at vi blev et par stykker. Så kunne vi holde en stor kamp. Vi aftalte alle at mødes i hallen 17, hvor vi så kunne spille i 2 timer, hvor nogle andre havde banen. Vi mødes så derhenne, og det blev virkelig hyggeligt. jeg spillede virkelig godt. Men jeg fik ved et uheld smadret min iPhone skærm, da jeg faldt. Den måtte jeg have skiftet, men det hastede ikke. Jeg valgte at tage ned til fiphone.dk mandag efter skole, for at få min skærm skiftet. Der gik ikke mere end en time, og så var den allerede klar. Den var så god som ny. Det var virkelig dejligt, at de kunne få den fikset så hurtigt. Efter ringede jeg med min ven, hvor vi snakkede lidt om at spille noget bold igen. Jeg måtte bare lægge min iPhone et andet sted end min lomme denne gang. Men det var han frisk på.