3 gode råd: sådan sikrer du dig en aften i godt selskab

Vi danskere er vilde med at socialisere og møde nye mennesker. Det er fedt at høre input fra andre og lære mere om, hvad de mener om specifikke emner. Men vi kan dog engang imellem ende i et selskab med nogen, som vi slet ikke kan sammen med.

Det er næsten uundgåeligt, men hvis du gerne vil sikre dig, at du får en god aften i godt selskab, så kan du læse disse 3 råd her i artiklen. 

 

Godt selskab kræver gode drinks

Oftest inviterer vi folk over, som vi kender og kan lide. Men selvom det er noget vi kender, så er der ingen garanti for, at aftenen nødvendigvis skal blive god. Der kan være mange grunde til, at selskabet eller dig selv, ikke nødvendigvis er i lige så godt humør som I plejer.

Hvis du har et ønske om at løsne stemningen lidt op, så kan du med fordel overveje om ikke cocktail catering fra Klarbar kan være løsningen.

Gode drinks er altid noget, som kan gøre os i godt humør. Derudover kan det være med til at åbne op for de lidt dybere samtaler, som netop er med til at skabe en endnu bedre stemningen blandt selskabet. 

 

Accepter folks forskelligheder og undgå at blive personlig

Som nævnt ovenfor, så er det næsten uundgåeligt ikke i ny og næ at støde ind i nogen, som du ikke kommer lige så godt ud af det med, som du måske gør med nogle andre. Det er der ikke noget at gøre ved. 

Faktum er, at vi, igennem livet, altid vil møde nogen som vi klinger bedre med end andre. Det er bare sådan det er. I disse situationer handler det mere om, hvordan du tackler disse forskelligheder, så du, på trods af disse, stadigvæk kan få en god aften i godt selskab.

Det vigtigste er, at du accepterer folk for hvad de er. Hvis ikke de er enige med dig, så gør det dem ikke til dårlige mennesker. Måske forstår du ikke deres synspunkter og pyt med det! De forstår ikke nødvendigvis dine heller. 

Man kan sagtens diskutere sagligt og uden at det går hen og ødelægger hele aftenen. Bare sørg for at hold bolden på din egen banehalvdel og ikke blive personlig, også selvom du måske er rygende uenig. 

Hvis I begge kan acceptere at I bare har forskellige holdninger, så kan I sagtens få en god aften i godt selskab og endda blive klogere på andre perspektiver.

 

Hav et åbent sind

Hvis du på forhånd går og frygter, at det ikke bliver en god aften, så er det ikke svært at mærke det på dig. 

Dine bekymringer er ofte langt mere tydelige, end hvad vi lige går og tror. Sørg derfor for at være åben for aftenen og tilmed fortælle dig selv, at det hele nok skal blive rigtig sjovt.

Det er ikke en skidt idé engang imellem lige at få hypet sig selv lidt ekstra op. Det gør nemlig bare, at du måske i stedet for at frygte noget, går og glæder dig. 

Hvis du har et åbent sind, så er det også noget der tydeligt kan mærkes på dig. Dertil vil du være med til at sprede den gode stemning og være et godt selskab, og dét er noget der smitter af!