1

Sekter … Hvorfor? Hvordan? Hvad så?

Sekter

Køb bogen “Sekter … Hvorfor? hvordan? hvad så?

“Ingen sekt vil fremføre sig selv som værende skadelig, manipulerende og ødelæggende”, (Cyril Malka)

Når medierne har behov for baggrundsviden om en sekt og dens psykologiske mekanismer, er det meget ofte Cyril Malka, der bliver konsulteret.

Her får du chancen for at skaffe dig en tilbundsgående viden om de spørgsmål, vi stiller os selv: Hvorfor bliver folk tiltrukket af en sekt? Er det kun en bestemt type mennesker, der er i farezonen? Hvilke midler bruger sekterne til at lokke med? Hvorfor i al verden bliver folk i en sekt? Hvad kan vi gøre for at hjælpe? Hvordan takler vi det bedst, hvis personen rent faktisk forlader sekten – frivilligt eller ufrivilligt? 

Køb e-bogen (pdf-format), og få den leveret med det samme for kun 7 euro (52 Kr.)

Omgående download.

Vi arbejder i øjeblikket på en papirudgave af bogen.

Sekter - Hvorfor? Hvordan? Hvad så?
Sekter - Hvorfor? Hvordan? Hvad så?
Når medierne har behov for baggrundsviden om en sekt og dens psykologiske mekanismer, er det meget ofte Cyril Malka, der bliver konsulteret. Her får du chancen for at skaffe dig en tilbundsgående viden om de spørgsmål, vi stiller os selv: Hvorfor bliver folk tiltrukket af en sekt? Er det kun en bestemt type mennesker, der er i farezonen? Hvilke midler bruger sekterne til at lokke med? Hvorfor i al verden bliver folk i en sekt? Hvad kan vi gøre for at hjælpe? Hvordan takler vi det bedst, hvis personen rent faktisk forlader sekten - frivilligt eller ufrivilligt?
Price: €7.00
Click Here to Leave a Comment Below 1 comments
Henrik Blunck - 17/04-2015

Kan afgjort anbefale bogen. Har læst en tidligere udgave, og Cyril er en mester i at forklare sekternes anatomi.
Kan i øvrigt anbefale Lulu til papirudgaven. De laver et rigtig godt tryk til en fair pris som print-on-demand. Mener faktisk det var din kone, der anbefalede dem engang.

God weekend herfra. 🙂

Reply

Leave a Reply: