1

Butikken

 

Test om konstruktiv tænkning
Når man bliver ved med at snuble over de samme sten og de samme problemer, kan der næsten væddes på, at det skyldes den måde, vi tænker på. Hvad forhindrer én i at tænke konstruktivt? Udfyld den test og send den til Cyril Malka og han vil give dig svaret. Klik her eller på titlen for at få flere informationer om denne test.
Price: €4.95
Sekter - Hvorfor? Hvordan? Hvad så?
Sekter - Hvorfor? Hvordan? Hvad så?
Når medierne har behov for baggrundsviden om en sekt og dens psykologiske mekanismer, er det meget ofte Cyril Malka, der bliver konsulteret. Her får du chancen for at skaffe dig en tilbundsgående viden om de spørgsmål, vi stiller os selv: Hvorfor bliver folk tiltrukket af en sekt? Er det kun en bestemt type mennesker, der er i farezonen? Hvilke midler bruger sekterne til at lokke med? Hvorfor i al verden bliver folk i en sekt? Hvad kan vi gøre for at hjælpe? Hvordan takler vi det bedst, hvis personen rent faktisk forlader sekten - frivilligt eller ufrivilligt?
Price: €7.00

 

Click Here to Leave a Comment Below 1 comments
HenrikJenen - 21/09-2016

Hej Malka, det er en meget interessant og særdeles site du har, jeg er stødt på den gennem årene – sjovt nok også i gamle dage- da jeg var aktivt medlem gennem 28 år af scientology kirken, der var jeg jo ikke så glad for dine oplysninger om sekter:-) – nu er jeg gået ud i 2004, (exkommunikeret) så nu syntes jeg det er alle tiders at du har laver en bog om dette emne også. Også din artikel om Lucid Dreaming er rigtig god.

Mvh Henrik

Reply

Leave a Reply: